Hmburger
Main Image

winskin hudpleie

Bestill din time her.
Ved timebestilling samme dag, vennligst send
i tillegg en sms til Nora, 950 07 171.

TIMEBESTILLING

Vi har flyttet!

Vi har flyttet til nye, trivelige lokaler i Strandveien Senter på Lierstranda. Velkommen til personlig behandling med topp hudpleieprodukter i en moderne salong. Inngangen ved siden av To Søstre. Gratis parkering.
Top Image

Start-Up-Behandling

Her får du personlig hudkonsultasjon og behandling for akkurat din hudtype. Tid: 60 min. Passer for alle. Første gang kun kr. 800,-
Top Image

Fusion mesoterapi

Fusion mesoterapi tilbyr innovative produkter med høyeste kvalitetsstandard innen estetiske behandlinger og cosmeceuticals. Produktene er sterilisert ved mikrofiltrering for å bevare kvaliteten på alle vitaminer og aktive ingredienser.
Top Image

Ekseption kjemisk peel

Ekseption kjemisk peel bygger på langvarig og omfattende forskning. Behandlingene gir rask forbedring av huden når det gjelder rynker, pigmentering, store porer, akne, sensibel hud og ulike typer eksem. Produktene bidrar også til å styrke sunn hud.
Top Image

Velkommen til Winskin

Her møter du en moderne salong, lang faglig erfaring og topp produkter. Nora utdannet seg til kosmetolog og kroppsterapeut i London 1983. Hun har vært i bransjen i mange år og har jobbet for flere internasjonale merker og selskaper. Grunder og founder av Cosmed. Hennes faginteresser er total hudfornyelse, akne, antiage, arr, rosacea og problemhud. Hun er lidenskapelig opptatt av hud. På klinikken tilbyr hun alt fra hud- til kroppsterapi.

 
Top Image

Behandlinger

HUDKONSULTASJON
Ta kontakt for en uforpliktende hudkonsultasjon og produktveiledning.
Gratis!   Tid: 45 min.


START-UP-BEHANDLING
Her får du personlig hudkonsultasjon og behandling for akkurat din hudtype.
Pris: Første gang kun kr. 1.000,-   Tid: 60 min.


KLASSISK HUDPLEIE/ANSIKTSBEHANDLING
Rens av hud, peel, massasje av ansikt/hals/nakke øvre rygg. Avsluttes med maske og krem/serum. Passer alle hudtyper.
Pris: kr.  1.000,-   Tid: 60 min.


DE LUXE ANSIKTSBEHANDLING
Rengjøring, peeling, lang massasje, maske tilpasset hudens behov.
Pris: kr.  1.200,-   Tid: 90 min.


HYDRA FACIAL
Dyprens, pearlfjerning, hydreringstilførsel, beskyttelse.
Pris: kr.  1.599,-   Tid: 60 min.


PEELING
Ekseption kjemiske peels bidrar til hudfornyelse gjennom økt kollagensyntese. Forbedring av det visuelle utseendet. Huden blir glattere og friskere med en jevn hudfarge. Kjemisk peel passer for de med store porer, akne, rosacea, sensitiv hud, misfarging, pigmentering, rynker og hud med tap av spenst.
Pris: kr. 1.200,-


EKSEPTIONAL QUICK FIX
Ønsker du en full hudpleiebehandling på halve tiden? Da er dette behandlingen for deg! Vi gir deg en kick start på ditt nye hjemmebehandlings-regime på kun 45 minutter. Ekseptional quick fix er en behandling for deg som foretrekker å pleie huden hjemme og kun ta behandling noen få ganger i året.
Pris: fra kr.  800,-   Tid: 45 min.


EKSEPTIONAL GLOW – for alle hudtyper med unntak av sensitiv hud
En meget effektiv retinol-behandling for deg som ønsker en klarere hud, mindre linjer, jevnere hudtone og en en umiddelbar strålende glød! Perfekt før den store festen! Du bil oppleve både umiddelbare resultater og resultater på lang sikt – ta du kuren på to behandlinger med 30 dagers mellomrom for maksimalt resultat.
Pris: kr.  1.500,-   Tid: 45 min.


EKSEPTIONAL DETOX – for alle hudtyper med unntak av sensitiv hud
Sliter du med at huden din blir uren i perioder? Eller at du får tørre flekker enkelte steder i ansiktet? Da kan denne behandlingen hjelpe deg. ekseptional detox løser opp døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen i tillegg til å stabilisere pH-verdien i huden din slik at den er bedre rustet til å motstå angrep fra ugunstige bakterier.
Pris: kr.  1.000,-   Tid: 60 min.


ULTIMATE ANTI-AGE – for voksen hud: fra 35 - 40 år og oppover
Opplever du at huden «sagger» litt og kjennes tørr ut uansett hva du smører deg med? Da passer denne behandlingen til deg. Ultimate anti-age peel og peptid behandling strammer opp, styrker og sluser inn hyaluronsyre. Perfekt å gjøre som er kur på 2 – 4 behandlinger.
Pris: kr.  1.100,-   Tid: 60 min.


ULTIMATE PIGMENT REDUCER – hyperpigmenteringer
Hyperpigmenteringer kan være vanskelig å bli kvitt, og det krever at du er flink til å følge de behandlingsrådene som terapeuten gir... Ultimate white up forebygger og forbedrer hyperpigmenteringer på en skånsom og effektiv måte uten å virke irriterende på hudoverflaten – en bonus er at sammensetningen i tillegg gir reduksjon av fine linjer og rynker.
Pris: kr.  1.100,-   Tid: 60 min.


ULTIMATE PURE SKIN – for aknehud, fet hud og fete hudtilstander
En aknehud kan være både dehydrert og sensitiv, derfor er det viktig hvilke behandlinger du velger og ikke minst hvilke produkter du bruker for å behandle huden hjemme. Ultimate pure har en skånsom tilnærming til uren hud, og selv om den er tøff mot urenhetene, så er den snill med huden din.
Pris: kr.  1.000,-   Tid: 60 min.


GOODBYE REDNESS – for sensitiv hudtilstand, spesielt egnet til rødhet i huden
Visste du at selv om du sliter med akne og uren hud, så har du ikke nødvendigvis en fet hudtype? Aknehud kan både være tørr og sensitiv og trenger produkter og behandlinger som bedrer hudens generelle tilstand. Goodbye redness er en beroligende, pleiende og utrensende behandling som er effektiv på en skånsom måte. Dette er også en utmerket behandling for deg som sliter med sprengte blodkar, mørke flekker etter akne og en svært sensitiv hudtilstand.
Pris: kr.  1.000,-   Tid: 60 min.


BYE DRY – for alle hudtyper og tilstander
Uansett hvilken hudtype du har, så kan huden din være fuktfattig. Når huden min mangler fukt vil den oppleves som tørr, stram og varm – og har du en fet hud vil talgproduksjonen oppjusteres for å kompensere for fuktmangelen i huden. Denne behandlingen kan du ta en gang eller som en kur, alt etter hvordan hudtilstanden din er.
Pris: kr.  1.000,-   Tid: 60 min.


MESOTERAPI
Fusion Mesoterapi er en behandling som stimulerer det mellomste laget av huden og som behandler et bredt spekter av symptomer og skader. Bindevevet i kroppen, hovedsakelig kollagenet, kommer fra mesodermen. Huden tilføres forskjellige typer cocktails, og får umiddelbart løft og glød. Dette er en sikker, progressiv og effektiv teknikk. Mesoterapi utføres direkte på det aktuelle området og med gjentatte økter. Fusion Mesoterapi kan brukes på en rekke problemer innen det estetiske feltet. Øker leppens kontur, volum og farge. Fin for rynker og fine linjer. Hudvolum. Hårtap. Pigmentering. Akne. Store porer. Revitalisering.
Pris: fra kr. 1.990,-   Tid: 45 min.
Hver 6. behandling gratis.


DERMAPEN MICRONEEDLING
Begrepet microneedling refererer til små punkteringer i huden med tynne, medisinske mikronåler. Mikroporene som dannes i denne prosessen, lukker seg innen få minutter. Huden oppfatter dette som skade og aktiverer sin egen naturlige reparasjonsmekanisme. Dette er en behandling som passer for aknearr, pigmentering, brannskader, rynker og solskadet hud.

Dermapen ansikt
Pris: kr. 1.500,-   Tid: 60 min.

Dermapen ansikt/hals
Pris: kr. 1.500,-  
Tid: 60 min.

Dermapen arrbehandling
Pris: kr. 2.500,-  
Tid: 60 min.
Hver 6. behandling gratis.


FARGING OG VOKSING
Farging av bryn og forming, pris: kr. 300,-
Farging av vipper, pris: kr. 300,-
Farging av vipper/bryn og forming av bryn, pris: kr. 400,-
Laminering av bryn, pris: kr. 600,-
Permanent vippeløft og farging av vipper, pris: kr. 900,-
Brynsløft og farging, pris kr. 400,-
Voksnapping av bryn, pris: kr. 200,-
Voks av overleppe, pris: kr. 150,-


GAVEKORT
Våre gavekort kan benyttes på behandling eller produkter i vår klinikk. Valgfri pris.